Vrijwilligers


U bent geïnteresseerd in de Noord-Zuidproblematiek? U bent dynamisch en wilt actief uw steentje bijdragen aan het bouwen van een betere wereld? U kunt zich minimum vier maanden vrijmaken om als vrijwillliger te gaan werken voor een Guatemalteekse NGO, maar u wilt of kunt hiervoor geen duizenden euros spenderen? U spreekt Spaans of bent bereid om vóór uw komst gedurende enkele weken les te volgen in één van de talrijke taalinstituten in Guatemala?
 
Dan vindt u bij Upavim zeker de ervaring die u zoekt!
 
De meeste vrijwilligers gaan aan de slag in het bijlescentrum Reforzamiento. Een lerarenopleiding is hiervoor geen vereiste.
Werk je liever bij de andere projecten binnen Upavim, zoals de dokterspraktijk, de apotheek, het naai-atelier of de school, dan kan dat ook. Of je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om onderhoudswerkzaamheden in het gebouw te verrichten. Heb je een bepaalde specialisatie, dan kun je ook hiermee een project opzetten. Of een combinatie van bovenstaande activiteiten.

Je werkt bij Upavim meestal doordeweeks. In de weekends is er tijd om te reizen.
Klik hier om enkele getuigenissen van vrijwilligers te lezen.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand applicatieformulier in en stuur het naar vzwesperanza@hotmail.com. Indien u nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.
 

BijlageGrootte
applicatieformulier67 KB